MANEVİ ÇÖZÜMLER

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Muhabbet Hoca ile size özel çözümler.” h2_google_fonts=”font_family:Berkshire%20Swash%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”0537 214 33 11″ h4_font_container=”font_size:28|color:%23b21837″ h4_google_fonts=”font_family:Marko%20One%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” txt_align=”center” style=”custom” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#f4f4f4″ custom_text=”#391224″ css=”.vc_custom_1592393950223{margin-top: -10px !important;margin-bottom: 5px !important;padding-top: 10px !important;padding-bottom: 5px !important;}”]Aramak için tıklayınız…[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

MedyumlarMANEVİ ÇÖZÜMLER

Manevi Çözümlerİnsan ve Kainatın yaratılışı manevi hayattan, maddi hayata dönüştüğüne göre dünya hayatındaki problemlerden kurtulmanın yolu manevi çözümler olmalıdır. Ancak, manevi çözümleri anlayabilmek için sistemi iyi anlamak gerekir.

Zaman ölçüsü, dünyanın kendi ekseni etrafında bir kez dönüşü üzerinden yapılmış bir kavramdır. Bu dönüş belirli oranlarda küçülür veya büyürse buna bağlı olarak da ölçü değişir ve yıl, ay, hafta, gün, saat, dakika, saniye olarak ifade edilir. Başka bir ifade ile zaman bizim kavramımız dır ve insanoğlunun kendi hesabıdır.

Yaratıcı olan Cenab-ı Allah‘ın buyurduğu gibi üst alemle alt alem arasında zamanın farklı olduğu kesindir. Bu bilgiden hareket edilecek olursa dünyadaki hiç bir hesap üst alemle uyuşmaz. Çünkü orada mekanik yoktur. Üst boyuttur ve zamandan mekandan münezzehtir(bağımsızdır). Kişinin kılmış olduğu namazın bile kendisi için olduğu düşünülürse, orada bambaşka olan ve insan aklının anlayamayacağı bir sistem vardır.

Tüm kainat sistemini anlamak imkansız olacağına göre konuyu basite (!) indirgeyerek, dünyanın uydusu olan Ay’ın durumundan bahsedecek bile olsak akıllara durgunluk verecek bir dengeden bahsedebiliriz. Boşlukta nasıl durabiliyor? Güneş sistemindeki tüm gezegenler kendi etrafında dönerken neden Ay yüzünü dünyadan hiç çevirmiyor? Çekim enerjisiyle dünyadaki sulara (gel-git) nasıl hükmedebiliyor!

Bu soruların cevaplarını bulamayacağımızı çok net olarak biliyoruz. Zira Yüce Yaratıcı bu konuda doğrudan görevli meleklerin olduğunu bize bizzat bildiriyor. Anlaşılıyor ki, sistem tamamen soyut yöntemle idare ediliyor. Bu soyut yöntemi biz manevi olarak iade ediyoruz ve bildiğimiz kadarıyla sorunları manevi çözümler olarak adlandırıyoruz.

İnsanoğlu kainatta bu soyut sistemin sınırlarını aşan tek özelliğe sahiptir. Diliyle ifade ettiği sözcükler ve kalbinden geçenler bu sistemin sınırlarını aşarak üst boyutta değer kazanabilecek tek özelliktir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta sözcüklerin ve kalbinizden geçenlerin de soyut oluşudur.

Sonuç olarak insanın, kainatın ve sistemin anahtarı soyuttur. Başka bir ifadeyle sistemin anahtarı manevidir.

ANAHTARIN KULLANIMI

Alemlerin yaratıcısı olan Yüce Allah, sistemin sırlarla dolu bilgi kitapçığını Kur’an-ı Kerim olarak Peygamberimiz Hz.Muhammed(S.A.V.) aracılığıyla bizlere bildirmiştir. Elbette bildirilen sadece bizim bilmemiz gereken ve O’nun izin verdiği ölçüyle sınırlıdır.

Ancak; insan düşünebilen ve akıl-fikir sahibi olan bir canlıdır. Bu özelliklerini ise yine Cenab-ı Allah’tan almıştır. O, yarattığı her insana kendi ruhundan üflemiştir. Yani, Allah insanı 99 isminden, Esmâ-ul Hüsnâ‘dan yaratmıştır.

Kur’an-ı Kerim ile bizlere dünya hayatına dair bilgiler ve üst boyuta hazırlanma reçeteleri vermiştir. Bu bilgilerin bazıları görünen bazıları ise görünmeyen özelliktedir. Başka bir ifadeyle açıkça ifade edilmese bile anlamla, gizli şifrelerle bildirilmiştir.

Sıkıntılar, çözülemeyen sorunlar, istekler, şifa talepleri, kalplere yönelik tüm arzular, dünya ve ahiret için isteklerimizde bu anahtarları kullanacak olursak O’nun izniyle kapılar açılacaktır. Bu manevi anahtar ve manevi çözümler tüm kilitleri çözecek güçtedir.

Tüm manevi sorunlarınız ve manevi çözümler için Medyum Muhabbet Hoca ile iletişime geçiniz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1550236056456{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1550235949238{margin-bottom: -2px !important;background-color: #ffffff !important;}”]Medyumlar[/vc_column_text][vc_cta h2=”Arayın, size özel çözümler üretelim” h4=”0212 273 21 78″ h4_font_container=”font_size:28|color:%23b21837″ h4_google_fonts=”font_family:Marko%20One%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” txt_align=”center” style=”custom” use_custom_fonts_h4=”true” css=”.vc_custom_1592393974892{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 5px !important;padding-top: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;}” custom_background=”#f4f4f4″ custom_text=”#391224″]Aramak için tıklayınız…[/vc_cta][vc_separator show_icon=”yes” icon_type=”image” icon_size=”lg” icon_image=”1805″ icon_bg_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1550236162206{margin-top: -5px !important;margin-bottom: 0px !important;background-color: #ffffff !important;}”][/vc_column][/vc_row]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir