BAĞLILIK BÜYÜSÜ

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Muhabbet Hoca ile size özel çözümler.” h2_google_fonts=”font_family:Berkshire%20Swash%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”0537 214 33 11″ h4_font_container=”font_size:28|color:%23b21837″ h4_google_fonts=”font_family:Marko%20One%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” txt_align=”center” style=”custom” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#f4f4f4″ custom_text=”#391224″ css=”.vc_custom_1592392380973{margin-top: -10px !important;margin-bottom: 5px !important;padding-top: 10px !important;padding-bottom: 5px !important;}”]Aramak için tıklayınız…[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

MedyumlarBAĞLILIK BÜYÜSÜ

Bağlılık BüyüsüKötü niyetli kişilerin, karşı cinsle olan ilişkilerinizi, ticaretinizi, işinizi, rızkınızı, cinsel beraberliğinizi kısacası sizi engellemek için yaptıkları manevi girişimlerin sonucunda sizdeki olumsuzlukların genel ifadesi halk arasında “Bağlılık Büyüsü” olarak ifade edilir.

Bağlılık Büyüsü, genellikle genç yaştaki kız veya erkekleri arzulayan ancak sahip olamayan kişiler tarafından “Bana yâr olmadı, başkasına da yâr olmasın !” düşüncesi ile arzu ettiği kişinin hayata dair arzu ve isteklerinin önüne çekilen bir perde gibidir. Kişi hayal ettiği, hedeflediği, gerçekleştirmek üzere yola koyulduğu her türlü isteklerinin bir şekilde gerçekleşmediği görür ve buna geçerli bir neden bulamaz. İşte bu gerçekleşmenin nedeni kişi üzerindeki bağlılık olarak adlandırılır.

CİNSEL BAĞLILIK

Özellikle evli olan çiftlerin, eşlerine sevgi hisleri olmasına rağmen cinsel yönden hislerinin oluşmaması, fiziki olarak görevlerini yerine getirememesi şeklinde ortaya çıkan bilinen en belirgin cinsel bağlılık şeklidir. Çiftler genellikle bunu eşlerine/partnerlerine ifade edemezler ve bu durumu yorgunluk, günlük hayatın stresi veya başka nedenlere bağlayarak geçiştirmeye çalışır ve düzelmesini beklerler. Hatta bir çok evli çiftin ilk geceden beri birlikte olamadıkları ve kimselere ifade edemeden ayrıldıklarına defalarca görülmüştür. Bu sorun bazen ilişkide her şey yolunda giderken aniden kendini gösterebilecek etkilerde göstermiştir.

RIZK BAĞLILIĞI

Kişinin evinin ve ailesinin geçimi için gerekli olan tüm çabalarına, çalışmalarına ve uğraşlarına rağmen kazancın heba olup gitmesi, bereketsizlik ve ilerleyeme şeklinde kendini gösterir. Genellikle iş hayatındaki rakipler, eski ortaklar, birbirini çekemeyen haset kişilerin diğer tarafın ilerleyemesi amacıyla yaptırdığı önemli bir büyü türüdür Rızk Bağlılığı. Kazanç ve rızk için yapılması gereken tüm çabalara rağmen her seferinde bir engel ve aksilik çıkması yönünde görülür. Bu tesir ailedeki tüm kişileri etkiler.

EŞ YÖNÜNDEN BAĞLILIK

Karşı cinsle olan ilişkilerde, evlilik kararlarında, kişiye olan talebin ya hiç olmaması veya tam olmak üzereyken bir anda bozulması şeklinde kendini gösterir. Çiftler erkek veya kız arkadaşının evlilik kararına uzak durması şeklinde ifade etseler de, bir çoğunda bağlılık büyüsünün varlığından söz edilebilir. Evlenme veya kız/erkek arkadaş edinme düşüncesi içerisinde olan bir çok kişi ya hiç kimse tarafından kabul edilmez yada devam eden ilişki anlamsızca bir anda sona erebilir.

İstanbul Medyumlar

BAĞLILIK – BAĞLAMA BÜYÜSÜ NASIL BOZULUR

Kişi kendinde yukarıda ifade edilen benzeri sorunları veya daha önceden olmayan his ve etkilenme gözlemliyorsa, kendini normal hissetmiyorsa bu konuda bir uzmanın görüşünü ve desteğini almak zorundadır. Kendisine yapılan büyünün ne olduğu anlaşıldıktan sonra, gereken büyü bozma çalışması, titiz bir çalışma sonucu Esmâ-ûl Hüsnâ, Âyet-i Kerimeler ve duruma göre manevi alemden alınacak destekle bozulur.

Uzun zamandır üzerinde çalıştığım konuların içinde önemli bir yere sahip olan Büyü Bozma çalışmalarında başarı oranı son derece yüksektir. Bilinmelidir ki, bozulamayan büyü yoktur. Ancak; doğru ve hakkıyla yapılan bir çalışma olması şartıyla

-Eşiniz tıbbî olarak sorun olmadığı halde cinsel yönden uzak duruyorsa,

-Eşiniz cinsel uzaklığını başka nedenlere bağlıyorsa,
-Çalışmalarınızın ve kazancınızın karşılığını alamıyorsanız,
-İlişkileriniz karşı tarafın ani kararıyla sona ermişse,
-Evlenme veya arkadaşlık etmek için kabul görmüyorsanız,
-Hayatın her aşamasında önünüzde bir engelle karşılaşıyorsanız,

Bağlılık Büyüsü‘nün etkisi altında olabilirsiniz. Bu büyünün çözülmesi konusunda endişelenmeyin… Doğru adrestesiniz …[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1550236056456{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1550235949238{margin-bottom: -2px !important;background-color: #ffffff !important;}”]Medyumlar[/vc_column_text][vc_cta h2=”Arayın, size özel çözümler üretelim” h4=”0212 273 21 78″ h4_font_container=”font_size:28|color:%23b21837″ h4_google_fonts=”font_family:Marko%20One%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” txt_align=”center” style=”custom” use_custom_fonts_h4=”true” css=”.vc_custom_1592392405880{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 5px !important;padding-top: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;}” custom_background=”#f4f4f4″ custom_text=”#391224″]Aramak için tıklayınız…[/vc_cta][vc_separator show_icon=”yes” icon_type=”image” icon_size=”lg” icon_image=”1805″ icon_bg_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1550236162206{margin-top: -5px !important;margin-bottom: 0px !important;background-color: #ffffff !important;}”][/vc_column][/vc_row]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir