SEVGİLİYİ BAĞLAMA BÜYÜSÜ

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Muhabbet Hoca ile size özel çözümler.” h2_google_fonts=”font_family:Berkshire%20Swash%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”0537 214 33 11″ h4_font_container=”font_size:28|color:%23b21837″ h4_google_fonts=”font_family:Marko%20One%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” txt_align=”center” style=”custom” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#f4f4f4″ custom_text=”#391224″ css=”.vc_custom_1591977452062{margin-top: -10px !important;margin-bottom: 5px !important;padding-top: 10px !important;padding-bottom: 5px !important;}”]Aramak için tıklayınız…[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

MedyumlarSEVGİLİYİ BAĞLAMA BÜYÜSÜ

Bağlama BüyüsüSevgiliyi bağlama büyüsü, yaşanmış bir beraberlik sonrası sevgilinizle aranızda soğuma, uzaklaşma ve başka kişiye yakınlaşma olması halinde yapılan bir destektir. Siz sevdiğiniz halde sizi arkadaş gibi gören kişinin size aşık olması için sevgiliyi bağlama büyüsü yapılması uygun değildir. Bu noktada yapılan en büyük hata budur. Sevgiliyi bağlama büyüsü, sevgilinizin size varolan hislerinin artmasını sağlamak amacıyla yapılır. Size sevgisini oluşturmak amacıyla değil…

İlişkilere sevgililer serbest oldukları için zaman zaman farklı arayışlarda bulunabilirler, başkalarının etkisinde kalabilirler, çevrenin veya ailenin yönlendirmesine mecbur olabilirler ve en çok rastlanan bir süre sonra ne aradıklarını bilmez halde anlamsız korku, endişe ve tereddüt gösterebilirler. İşte bu gibi durumlarda, bir süredir size aşık olan sevgiliniz uzaklaşmaya, kafasındaki sorulara, çelişkilere cevap bulamadığı için aranızdaki mesafe açılır. Bu tür davranış en çok erkeklerde görülen bir davranış biçimidir.

Gerçekte ayrılma düşüncesi içindedir ancak, sizi sevdiği için bunu paylaşmaktan ve çözüm aramaktan çekinir ve korkar. İşte sevgiliyi bağlama büyüsü olarak yapılan bağlama vefkleri bu anda devreye girer ve sevgilinizin ilişkinize dair her yöndeki endişe, tereddüt ve korkuları ortadan kalkar, size olan sevgisi artar ve sorunlara ortak çözüm arama ve paylaşma ihtiyacı hisseder.

Bu süre içerisinde başka bir kişiden etkilenmiş olsa bile kişinin size olan duygularının varlığı bu çalışmanın yapılması için yeterlidir. Çünkü, insanın ruh aleminde hisler hiç bir zaman kaybolmaz. Buradaki en büyük korku “…ya başkasına aşık olursa!..” düşüncesinin varlığı veya kaybetme korkusudur. İlişkiyi yaşayan kişi olarak sevgilinizin sizi sevdiğinden eminseniz sevgiliyi bağlama büyüsü en etkili sonucu verecek sevdiğiniz kişinin size bağlanmasına yeterli olacaktır.

Buradaki en önemli husus bu çalışmanın kişinin iradesine müdahale etmeden var olan hislerin artmasını, ön plana çıkmasını sağlamaktır. Bu müdahale büyü niteliği taşımaz. Esma-ûl Hüsna’lar, Ayet-i kerimeler ve bu konudaki diğer özel çalışmalarla yapılır. Ancak bu herkesin yapabileceği türden çalışmalar değildir. Özel bilgi ve uzmanlık gerektirir. Zira kişilerin yıldızları üzerinden yapılması gereken çalışmalar vardır.

MedyumlarSEVGİLİYİ BAĞLAMA BÜYÜSÜ NASIL YAPILIR

Sevgiliyi bağlama büyüsü, size ve sevgilinize ait bilgilerden yola çıkılarak yapılır. Bu bilgilerden hareket ederek size olan hislerinin (aşk, sevgi, ilgi, cinsellik v.b.) artması ve kafasındaki endişe, tereddüt ve korkuların kalkması için vefk hazırlanmaya başlanır. Hazırlığı belirli gün ve saatlerde yapılan ve 5-7 gün sürecek bu çalışmanın sonrasında vefk hazır olur. Hazırlanan bu vefki siz üzerinizde taşımanız halinde ortaya manevi bir enerji çıkmaya başlar ve bu enerji sadece sevgilinizi etkiler. Sonrasında size yakın ve ilgili davranma süreci başlayacaktır. Tüm bağlama büyüleri aynı yöntemle yapılır. Önemli olan amaça göre çalışma yapmaktır.

İstanbul Medyumlar

MedyumlarSEVGİLİ BAĞLAMA BÜYÜSÜ NASIL ETKİ EDER

Yapılan bu vefkin manevi enerjisiyle ilerleyen zaman içerisinde sevgiliniz yakın ve ilgili davranmaya size gerekli zamanı ayırmaya başlayacaktır. Hatta vefkin etkisi istenilen noktaya eriştiğinde sizi daha fazla düşünmeye başlayacak adeta üzerinize titreyecektir.

Ancak, “…sevgilime bağlama büyüsü yaptırdım…” diyerek, sevgilinize olması gereken ilgiyi göstermez ve saygısız davranışlarda bulunursanız bu noktada vefk etki etmez. Çünkü vefk sadece sevgilinizin size olan hislerini arttırır ve bağlar. Unutulmamalıdır ki, ilişkilerin devamı karşılıklı saygı ve sevgiden geçer. Diğer taraftan vefkin etkisi geçici değildir. Etkisi normal şartlar altında ömür boyu devam eder. Sonradan yapılan büyülerde ve yaşanan aşırı gerginliklerde vefk etkisiz hale gelebilir.

– Sevgiliniz size uzak mı duruyor?
– Sevgiliniz ailesi ve çevresinden mi etkileniyor?
– Sevgilinizin hayatında başka biri mi var?
– Size yeteri kadar zaman ayırmıyor mu ?
– Bahaneler gösterip ilgisiz mi davranıyor?
– İlişkinizi evliliğe taşımak istemiyor mu?
– Sevgilinizin evlilikle ilgili korkuları, endişeleri mi var ?
Sevgiliyi Bağlama Büyüsü için DOĞRU ADRESTESİNİZ…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1550236056456{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1550235949238{margin-bottom: -2px !important;background-color: #ffffff !important;}”]Medyumlar[/vc_column_text][vc_cta h2=”Arayın, size özel çözümler üretelim” h4=”0212 273 21 78″ h4_font_container=”font_size:28|color:%23b21837″ h4_google_fonts=”font_family:Marko%20One%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” txt_align=”center” style=”custom” use_custom_fonts_h4=”true” css=”.vc_custom_1591977480623{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 5px !important;padding-top: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;}” custom_background=”#f4f4f4″ custom_text=”#391224″]Aramak için tıklayınız…[/vc_cta][vc_separator show_icon=”yes” icon_type=”image” icon_size=”lg” icon_image=”1805″ icon_bg_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1550236162206{margin-top: -5px !important;margin-bottom: 0px !important;background-color: #ffffff !important;}”][/vc_column][/vc_row]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir