KOCAYI BAĞLAMA BÜYÜSÜ

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Muhabbet Hoca ile size özel çözümler.” h2_google_fonts=”font_family:Berkshire%20Swash%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”0537 214 33 11″ h4_font_container=”font_size:28|color:%23b21837″ h4_google_fonts=”font_family:Marko%20One%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” txt_align=”center” style=”custom” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#f4f4f4″ custom_text=”#391224″ css=”.vc_custom_1591976683250{margin-top: -10px !important;margin-bottom: 5px !important;padding-top: 10px !important;padding-bottom: 5px !important;}”]Aramak için tıklayınız…[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

MedyumlarKOCAYI BAĞLAMA BÜYÜSÜ

Kocayı Bağlama Büyüsü Kocanızı neden bağlamak istersiniz? Kocanız ya baştan beri sizin istediğiniz ilgiyi yakınlığı göstermemiştir ve buna rağmen siz evliliğinize, kocanıza olan sevginizin hatırına buna ses çıkartmayarak sabretmiş sinizdir. Son zamanlarda farklı nedenlerden etkilenmiş, başkalarının sözüne itibar etmiş ve evini, ailesini, karısını ihmal etmiştir. İşte bu problemi kocayı bağlama büyüsü ile çözebilirsiniz.

Kocanızın bu davranışı bilinçli olarak yaptığını düşünebilirsiniz. Ancak, bilinmesi gereken bir konu var ki, erkekler bu tür davranışlarının çoğu zaman farkında olmuyorlar. İşte kocayı bağlama büyüsü bir anlamda da kocanızın farkında olmadığı bu davranış şeklinin farkına varması amacıyla yapılan bir çalışmadır. Elbette, bilinçli olarak sizden uzak duran ve gereken ilgiyi göstermeyip, sabrınızın sınırlarını zorlamak ve ayrılma, boşanma kararını vermenizi sağlamak istenilen durumlarda yok değildir.

Bu gibi bilinçli davranışlarda ise size olan hislerinin artması sağlanarak, aradaki nikah bağının da etkisiyle yaptığı yanlış davranış ve düşüncelerden kurtulmasını sağlamak amacıyla gerekli çalışmalar yapılmalıdır. Kocayı bağlama büyüsü adıyla yapılan bir çok yöntem olduğu söylenmekte hatta küçük bir araştırmayla karşınıza bir çok isimle adlandırılan büyüler çıkmaktadır. Bilinmelidir ki, evli ve nikah bağı olan kişiler için ne uygun “Kocayı Bağlama Büyüsü” yöntemi vefkle yapılandır. Diğer yöntemler bir süre sonra aile hayatınızı tehlikeye sokabilecek tehlikeler içerebilir.

Buradaki en önemli husus bu çalışmanın kişinin iradesine müdahale etmeden var olan hislerin artmasını, ön plana çıkmasını sağlamaktır. Bu müdahale büyü niteliği taşımaz. Esma-ûl Hüsna’lar, Ayet-i kerimeler ve bu konudaki diğer özel çalışmalarla yapılır. Ancak bu herkesin yapabileceği türden çalışmalar değildir. Özel bilgi ve uzmanlık gerektirir. Zira kişilerin yıldızları üzerinden yapılması gereken çalışmalar vardır.

MedyumlarKOCAYI BAĞLAMA BÜYÜSÜ NASIL YAPILIR

Kocayı bağlama büyüsü, size ve kocanıza ait bilgilerden yola çıkılarak yapılır. Bu bilgilerden hareket ederek size olan hislerinin (aşk, sevgi, ilgi, cinsellik v.b.) artması için vefk hazırlanmaya başlanır. Hazırlığı belirli gün ve saatlerde yapılan ve 5-7 gün sürecek bu çalışmanın sonrasında vefk hazır olur. Hazırlanan bu vefki siz üzerinizde taşımanız halinde ortaya manevi bir enerji çıkmaya başlar ve bu enerji sadece kocanızı etkiler. Sonrasında size yakın ve ilgili davranma süreci başlayacaktır. Tüm bağlama büyüleri aynı yöntemle yapılır. Önemli olan amaca göre çalışma yapmaktır.

İstanbul Medyumlar

MedyumlarKOCA BAĞLAMA BÜYÜSÜ NASIL ETKİ EDER

Yapılan bu vefkin manevi enerjisiyle ilerleyen zaman içerisinde kocanız yakın ve ilgili davranmaya size gerekli zamanı ayırmaya başlayacaktır. Hatta vefkin etkisi istenilen noktaya eriştiğinde sizi daha fazla düşünmeye başlayacak adeta üzerinize titreyecektir.

Ancak, “…kocama bağlama büyüsü yaptırdım…” diyerek, kocanıza olması gereken ilgiyi göstermez ve saygısız davranışlarda bulunursanız bu noktada vefk etki etmez. Çünkü vefk sadece kocanızın size olan hislerini arttırır ve bağlar. Unutulmamalıdır ki, ilişkilerin devamı karşılıklı saygı ve sevgiden geçer. Diğer taraftan vefkin etkisi geçici değildir. Kocayı bağlama büyüsü’nün etkisi normal şartlar altında ömür boyu devam eder. Sonradan yapılan büyülerde ve yaşanan aşırı gerginliklerde kocayı bağlama büyüsü vefki etkisiz hale gelebilir.

– Kocanız size uzak mı duruyor?
– Kocanız ailesi ve çevresinden mi etkileniyor?
– Kocanızın hayatında başka biri mi var?
– Size ve ailenize yeteri kadar zaman ayırmıyor mu ?
– İşini bahane gösterip ilgisiz mi davranıyor ?
– Dışarıda güler yüzlü olan kocanız kapıdan girince suratı asılıyor mu ?
– Evinizi ihmal etmiyor ama aklı başka yerde, ne sizi ne de çocukları görmüyor mu ?
Kocanızı kendinize bağlamak için DOĞRU ADRESTESİNİZ …[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1550236056456{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1550235949238{margin-bottom: -2px !important;background-color: #ffffff !important;}”]Medyumlar[/vc_column_text][vc_cta h2=”Arayın, size özel çözümler üretelim” h4=”0212 273 21 78″ h4_font_container=”font_size:28|color:%23b21837″ h4_google_fonts=”font_family:Marko%20One%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” txt_align=”center” style=”custom” use_custom_fonts_h4=”true” css=”.vc_custom_1591976707976{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 5px !important;padding-top: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;}” custom_background=”#f4f4f4″ custom_text=”#391224″]Aramak için tıklayınız…[/vc_cta][vc_separator show_icon=”yes” icon_type=”image” icon_size=”lg” icon_image=”1805″ icon_bg_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1550236162206{margin-top: -5px !important;margin-bottom: 0px !important;background-color: #ffffff !important;}”][/vc_column][/vc_row]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir