VEFK YAPTIRDIM TUTMADI

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Muhabbet Hoca ile size özel çözümler.” h2_google_fonts=”font_family:Berkshire%20Swash%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”0537 214 33 11″ h4_font_container=”font_size:28|color:%23b21837″ h4_google_fonts=”font_family:Marko%20One%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” txt_align=”center” style=”custom” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#f4f4f4″ custom_text=”#391224″ css=”.vc_custom_1591803749335{margin-top: -10px !important;margin-bottom: 5px !important;padding-top: 10px !important;padding-bottom: 5px !important;}”]Aramak için tıklayınız…[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1555600280133{margin-top: -25px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

MedyumlarVEFK YAPTIRDIM TUTMADI

Vefk yaptırdım tutmadıİnternet kullanımının artmasına paralel olarak ilişkilerde yaşanan sorunların giderilmesi amacıyla arayış içerisinde olan insanlar web üzerinden sorunlarına çözüm arıyorlar. Ancak; bazı kötü niyetli kişiler bunu fırsat olarak değerlendiriyor, insanların bu arayışlarını suistimal ediyor. Sonrasında yeni bir arayış Vefk yaptırdım tutmadı…

Gerçek anlamda yeterliliği olmayan, sadece bir web sitesinden başka hiç bir birikimi olmayan bu insanlar sanki ilim sahibi gibi ahkamlar kesiyor ve rüzgarlar savuruyorlar. Sonrasında da beklenti içerisinde olan bu insanları mağdur ve çaresiz bırakıyorlar. Öncelikle bilinmelidir ki, bu konuda destek alacağınız kişiye kesinlikle ulaşabilmelisiniz.

Bir süre sonra telefonlarına bile ulaşamadığınız insan size ne verebilir ?

Bu açıdan yaklaşıldığında vefk’in tutmamasının en önemli nedeni web veya sosyal medyadan bulduğunuz ve konu hakkında hiç bir bilgisi olmayan kişilere tesadüf etmiş olmanızdır. Başka bir ifadeyle, kandırılmış olmanızdır. Siz “Vefk neden tutmadı ?” sorusunu sorduğunuzda ise “Kişinin üzerinde koruma var !” veya “Bir başkası büyü yapmış, bozmamız gerekiyor !” türünden cevaplar alıyorsanız, yanlış kişiye işlem yaptırıyorsunuz demektir.

Vefk; temelde Dualar, Ayet-i Kerimeler ve Esma-ûl Hüsna’larla yapılır. Koruma da Dualar, Ayet-i Kerimelerle yapılır. Neden engel olsun. Diğer taraftan, kişinin üzerinde büyü varsa vefk hazırlarken bu görülmüyor mu ? Göremiyorsa zaten problem burada başlıyor.

Vefk yapmasını bilen, bu konuda kendine güvenen kişi resmi ve adres olarak ulaşılabilir olmalıdır. İstediğiniz zaman kendisine bizzat ulaşabilmeli ve yüz yüze sorunlarınızı paylaşabilmelisiniz.

HATA VEFKTE Mİ? YAPANDA MI?

Elbette bu konuda çalışma yapabilen doğru ve dürüst ilim sahibi kişiler var o kişileri bu sınıfın dışında tutmak gerekir. Üzülerek belirtmek gerekir ki, internet ortamı bu işi yapanlara değil, yaptığını iddia edenlere fırsat veriyor. Lütfen dikkatli ve özenli olunuz.

Vefk yapma konusunda bilgisi olmayanlar için yorum yapmak gereksiz olur, onlar fotokopi vefk (!) yapıyor. Yaptığını zannedenler ise zaten kopya çekiyor, bilenlerin yaptığı ise bu karmaşık ortamda arada kaynamaya mahkum oluyor. Çünkü, herkes birbirini karalıyor. Vefk yaptırdım tutmadı sorusu bu nedenlerle çokça karşımıza çıkabiliyor.

Burada, gerçekten vefkin yapılışına emek verenlerin karşılaşabilecekleri hatalar veya eksiklikler üzerinde durmak gerektiği düşüncesindeyim.

Bir kimse mesela bir bayan bir erkeğin aşkını kazanmak için vefk yapıyor. Uyguladığı çalışmada gördüğü örnek üçlü vefk. Hâlbuki yine biliniyor ki, üçlü vefk Satürn (Zuhal) vefk’i dir ve Satürn aşk ya da cinsellikle ilgili değil, aksine bu konularda kısıtlayıcıdır.

Bundan sonra da o uygulamayı yaptıran kişi, “Vefk yaptırıyorum başarılı olamıyorum.” şeklinde şikâyet ediyor.

Her vefk, her işte kullanılabilirse, neden vefkler değişik yıldızlara ithaf edilmişler? Madem yapılacak işle uyumlu vefk seçmeye dikkat edilmiyor, o zaman neden yıldız saatlerine uymaya ve belli bir işi belli bir gün ve saatte yapmaya dikkat ediliyor? Anlaşıldığı gibi bu konuda büyük bir tutarsızlık vardır ve yapılacak işe göre vefk seçmeye de dikkat etmek gerekir.

Buraya kadar görüldüğü gibi bir vefk’i eksik ve çalışamaz hale getirebilecek olan birçok şey vardır ve vefk yapımı çok dikkat isteyen bir iştir.

Sayılan bu belirgin hataların dışında, konunun başında anlatılan Güneş ve Ay arasındaki açılara göre yapılan hesaplama ve yazım tarzları ile Erkek ve Dişi vefklerin hiç dikkate alınmadığını da hesaba katarsak, hemen hemen herkesin yaptıkları vefklerin çalışmamalarının sebepleri de ortaya çıkar. Bazı kişiler de ellerine geçirdikleri bir kitaba bakıp mesela Venüs’le uyumlu vefkleri ele alıp, Cuma günü Venüs saatlerini bekleyip, bir oturuşta bir sürü vefk yazıp, sonra da bu kâğıt tomarını üzerlerinde taşıyarak bir şeyler elde edeceklerini zannederler.

GERÇEK VEFK

Hiç bir şey bu kadar kolay değildir. Belli bir amaçla yapılacak bir vefk’in yapılmasına en uygun zamanın gelmesi, istenen birçok faktörün bir araya toplanabilmesi için bazı durumlarda iki ay beklemek bile gerekebilir. Hangisi olursa olsun, bir vefk çok özel bir çalışmadır. Bu yüzden de onlara karşı ciddi ve özel davranışlar içinde olmak gerekir.

Sizde GERÇEK VEFK yaptırmak ve geleceğinizi arzuladığınız, hak ettiğiniz şekilde yaşamak istiyorsanız, lütfen iletişime geçiniz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1550236056456{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1572615860761{margin-bottom: -2px !important;background-color: #ffffff !important;}”]Medyumlar[/vc_column_text][vc_cta h2=”Arayın, size özel çözümler üretelim” h2_google_fonts=”font_family:Berkshire%20Swash%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”0212 273 21 78″ h4_font_container=”font_size:28|color:%23b21837″ h4_google_fonts=”font_family:Marko%20One%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” txt_align=”center” style=”custom” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” css=”.vc_custom_1591803789052{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 5px !important;padding-top: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;}” custom_background=”#f4f4f4″ custom_text=”#391224″]Aramak için tıklayınız…[/vc_cta][vc_separator show_icon=”yes” icon_type=”image” icon_size=”lg” icon_image=”1805″ icon_bg_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1572615896568{margin-top: -5px !important;margin-bottom: 0px !important;background-color: #ffffff !important;}”][/vc_column][/vc_row]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir