EŞİ BAĞLAMA BÜYÜSÜ

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Muhabbet Hoca ile size özel çözümler.” h2_google_fonts=”font_family:Berkshire%20Swash%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4=”0537 214 33 11″ h4_font_container=”font_size:28|color:%23b21837″ h4_google_fonts=”font_family:Marko%20One%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” txt_align=”center” style=”custom” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” custom_background=”#f4f4f4″ custom_text=”#391224″ css=”.vc_custom_1591976324681{margin-top: -10px !important;margin-bottom: 5px !important;padding-top: 10px !important;padding-bottom: 5px !important;}”]Aramak için tıklayınız…[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

MedyumlarEŞİ BAĞLAMA BÜYÜSÜ

Bağlılık BüyüsüEşi bağlama büyüsü, aralarında sorun yaşanan ve ilgisiz davranan eşinizin size olan hislerinin artması amacıyla yapılan, doğru olarak yapıldığında sizi istediğiniz sonuca götüren bir çalışmadır. Eşi bağlama büyüsü, ilk zamanlardaki gibi size ilgili olmayan ve sizden uzaklaşan eşinizin yeniden size bağlanmasını sağlar.

Eşler bir çok nedenle sizden uzaklaşabilir. Bu bazen ailenin etkisi ve baskısından kaynaklanacağı gibi bazen de çevresi ve arkadaşlarının etkisinde kalarak size gereken zaman ayırmamasına neden olur. Eşi bağlama büyüsü eşinizin ailesinden ve çevresinden uzaklaştırmaz ancak size olan ilgisini üst seviyeye çıkararak olması gereken ilgiyi ve yakınlığı size göstermesinde etkili bir yöntemdir.

Eşiniz sizden başka bir bay/bayan tarafından etkilenerek uzaklaşmışsa bu durumda o kişiyle olan bağları koparılmadan yapılacak eşi bağlama büyüsü sonuç vermez. Yine farklı şekilde “…eşim bana kul – köle olsun, ben ne dersem onu yapsın…” isteği için eşi bağlama büyüsü yapılmaz. Bağlama büyüsünün amacı son derece masum şekilde eşinizin size olan hislerinin artmasına başka bir ifadeyle sizin kıymetinizin bilinmesini sağlar.

Buradaki en önemli husus bu çalışmanın kişinin iradesine müdahale etmeden var olan hislerin artmasını, ön plana çıkmasını sağlamaktır. Bu müdahale büyü niteliği taşımaz. Esma-ûl Hüsna’lar, Ayet-i kerimeler ve bu konudaki diğer özel çalışmalarla yapılır. Ancak bu herkesin yapabileceği türden çalışmalar değildir. Özel bilgi ve uzmanlık gerektirir. Zira kişilerin yıldızları üzerinden yapılması gereken çalışmalar vardır.

MedyumlarEŞİ BAĞLAMA BÜYÜSÜ NASIL YAPILIR

Eşi bağlama büyüsü, size ve eşinize ait bilgilerden yola çıkılarak yapılır. Bu bilgilerden hareket ederek size olan hislerinin (aşk, sevgi, ilgi, cinsellik v.b.) artması için vefk hazırlanmaya başlanır. Hazırlığı belirli gün ve saatlerde yapılan ve 5-7 gün sürecek bu çalışmanın sonrasında vefk hazır olur. Hazırlanan bu vefki siz üzerinizde taşımanız halinde ortaya manevi bir enerji çıkmaya başlar ve bu enerji sadece eşinizi etkiler. Sonrasında size yakın ve ilgili davranma süreci başlayacaktır. Tüm bağlama büyüleri aynı yöntemle yapılır. Önemli olan amaca uygun çalışma yapmaktır.

İstanbul Medyumlar

MedyumlarEŞİ BAĞLAMA BÜYÜSÜ NASIL ETKİ EDER

Yapılan bu vefkin manevi enerjisiyle ilerleyen zaman içerisinde eşiniz yakın ve ilgili davranmaya size gerekli zamanı ayırmaya başlayacaktır. Hatta vefkin etkisi istenilen noktaya eriştiğinde sizi daha fazla düşünmeye başlayacak adeta üzerinize titreyecektir.

Ancak, “…eşime bağlama büyüsü yaptırdım…” diyerek, eşinize olması gereken ilgiyi göstermez ve saygısız davranışlarda bulunursanız bu noktada vefk etki etmez. Çünkü vefk sadece eşinizin size olan hislerini arttırır ve bağlar. Unutulmamalıdır ki, ilişkilerin devamı karşılıklı saygı ve sevgiden geçer. Diğer taraftan vefkin etkisi geçici değildir. Etkisi normal şartlar altında ömür boyu devam eder. Sonradan yapılan başka büyülerde ve yaşanan aşırı gerginliklerde eşi bağlama büyüsü vefki etkisiz hale gelebilir.

– Eşiniz size uzak mı duruyor?

– Eşiniz ailesi ve çevresinden mi etkileniyor?

– Eşinizin hayatında başka biri mi var?

– Size ve ailenize yeteri kadar zaman ayırmıyor mu ?

– İşini bahane gösterip ilgisiz mi davranıyor ?

– Dışarıda güler yüzlü olan eşiniz kapıdan girince suratı asılıyor mu ?

– Evinizi ihmal etmiyor ama aklı başka yerde, ne sizi ne de çocukları görmüyor mu ? DOĞRU ADRESTESİNİZ…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1550236056456{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1550235949238{margin-bottom: -2px !important;background-color: #ffffff !important;}”]Medyumlar[/vc_column_text][vc_cta h2=”Arayın, size özel çözümler üretelim” h4=”0212 273 21 78″ h4_font_container=”font_size:28|color:%23b21837″ h4_google_fonts=”font_family:Marko%20One%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” txt_align=”center” style=”custom” use_custom_fonts_h4=”true” css=”.vc_custom_1591976349368{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 5px !important;padding-top: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;}” custom_background=”#f4f4f4″ custom_text=”#391224″]Aramak için tıklayınız…[/vc_cta][vc_separator show_icon=”yes” icon_type=”image” icon_size=”lg” icon_image=”1805″ icon_bg_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1550236162206{margin-top: -5px !important;margin-bottom: 0px !important;background-color: #ffffff !important;}”][/vc_column][/vc_row]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir